Meningen med livet

Jag klev av tåget och följde strömmen för att komma fram till min destination. Jag tittade upp och försökte vakna till ifrån min halvsömn Jag var på väg till jobbet efter en dåligt natts sömn och en alltför tidig morgon.

”Vad är meningen med livet”

Det slog mig plötsligt. Jag insåg hur jag försummat den frågan, glömt bort att reflektera över dess innebörd och kan fortfarande inte riktigt greppa om den. Det ytliga svaret till konceptet är att sträva efter att vara en god människa. Vad definierar en ”god” människa? Som troende är meningen med livet även strävan att vinna i efterlivet, komma till paradiset.

Vad måste jag göra? Främst som muslim… Obligationerna vet vi om men räcker det? V har fått gåvan av ett liv som vi bör använda oss utav. Utbilda oss och jobba inom något betydande. 

Bildresultat för meaning with life

A story from my heart

Nya året började så otroligt kärleksfullt, jag kände i hjärtat att jag funnit rätt.  
 
Efter många tvivel och om och men kände jag att detta var vad som var menat. 
 
Så närmade sig slutet av året och nu ska jag börja nästa år med ett litet brustet hjärta. 
 
Det var inte det rätta skulle jag få inse, men hur inser man när bandet fortfarande finns? Blunda, blicka fram, släpp taget och ta ett steg i taget. Glöm inte att du har rätt att gråta, du är mänsklig, du har känslor vilket ingen kan någonsin peka mot dig. Det är livets omgångar. 
 
Gud har sin plan för dig. 
 
Bildresultat för he is with you wherever you are
Visa fler inlägg