Sanningen = hyckleri

Vid en tidpunkt inser man att man har blivit vuxen. Man själv måste ta besluten kring olika situationer. Man själv måste vara rädd om sig själv och man själv är den som styr i vilken riktning man vill gå. 

Vid denna tidpunkt då man blivit vuxen börjar man upptäcka nya saker. Få höra mer saker som man aldrig fick ta del av förr och man börjar även resonera annorlunda .. Man inser även att inte alla man trodde sig känna och såg upp till var så felfria. Sanningen som man började se började kännas mer som hyckleri världen än vuxen världen. 


Walking on the clouds

Detta är bara fööör vackert och mycket vackrare i verkligheten att jag kunde inte sluta stirra. Har rest flera gånger men varje gång älskar jag lika mycket att sitta vid fönstret och bara titta ut och sedan önska att få gå på moln som man alltid trodde på när man var liten 


Right now

Sitter och lyssnar på Basim Karbalies fina röst och packar.. för imorgon reeeser jag! Jobbsökandet gick ingen vidare, misslyckade anställningsintervjuer och ansökningar lol men men istället tar jag lite semester, går och käkar god mat, shoppar och njuter lite bara av sommarlovet.
 
Visa fler inlägg