Best Buy For Fall ♥

Det bästa man kan satsa på för höst är den perfekta höst jackan/kappan. Även om den skulle kosta ett par hundra lappar över budget så är mitt bästa och absoluta tips att satsa på en perfekt höst jacka.
 
Personligen föredrar jag kappor, man behöver inte tänka på hur tajt byxan sitter eller hur kort/lång ens tröja är. Det är bara ett sätta på sig ett par byxor, en t-shirt, tröja, kofta eller tunika och sen dra på sig kappan. Mysig, varm och lång. Det finns även ett väldigt stort utbud av kappor denna höst. Det finns lite längre och de som är lite kortare, det finns de dyrare och de som är billigare, vilket passar perfekt för alla människor har olika stilar och tycker olika. 
 
H&M har ett väldigt stort utbud av kappor, alla som är på deras hemsida finns inte alltd i butikerna samt att man kan hitta andra modeller i butiken som inte finns med på deras hemsida. Deras priser varrierar allt mellan 349kr upp till 1299kr.
 
 
2 kommentarer
publicerat i Fashion With Faith
Taggar: 2013, Fashion with faith, H&M, Kappor, Sverige, autumn, autumn 2013, autumn hijab fashion, autumn hijab inspo, best buy for fall, billigt, budget, clutch, faith, fall, fall 2013, fall autumn, hijab inspiration, höst inspiration, höst insporation, höst snygg, inspiration, inspiration hijab, insporation for summer, instagram, lyx, muslim, muslim blogg, muslim svensk blogg, muslimah, muslimblogg, muslimsk svensk blogg, muslimskblogg, muslimtjej, muslimtjejs, muslimtjejsblogg, outfit, outfit inspo, snyggt, summer outfit, summer outfot, svensk, svensk blogg, svensk muslim, sverige muslim, welcome autumn

Smizzz

En dag är aldrig komplett utan ett leende.

 

Ge livet själv en betydelse och känn själv efter tacksamhet i allt du gör och ser.

 

Höst-perioden brukar alltid vara en favorit, jag gillar värme och sommaren i sig men det har alltid funnits en jobbig känsla över sommaren: kläddilemman, värmen och klädskillnaden. Trots att denna sommar har varit en av de bästa genom alla åren så känns det alltid skönt när hösten kommer. Anledningen till varför denna sommar har varit en av de bästa är för att jag hittade en ”ny” stil som jag trivdes i och började själv forma utifrån hur jag känner. Jag slutade följa strömmen och valde min egen inspiration och till slut lärde jag mig själv hur jag skulle inspireras av min egen garderob.

 

Jag är nog väldigt udda i den här frågan men jag älskar regn, och inte bara att sitta inomhus med te och en film när det regnar utan promenera i regnet är något unnnnderbart att göra haha. Sen att bara kunna slänga på sig sin jacka/kappa och gå ut är också något skönt. Jag älskar stora tjocktröjor, halsdukar, handskar m.m. Så underbart att kunna gå i en tjocktröja hela dagen.

 

Men efter att ha rensat min garderob slängde jag många gamla slitna tjocktröjor så snart måste jag bege mig ut och leta höst/vinter kläder J

 

För många innebär höst en depp-period men höst är för mig en underbar mysig period, visst kommer jag sakna sommaren men det är därför allt kommer i sin tid, nu har sommaren varit och det är dags för lite höst och kyla! 

 

En kommentar
publicerat i Allmänt
Taggar: 2013, Fashion with faith, Sverige, Sverige, autumn, fall, fall autumn, muslim, muslim, muslim blogg, muslim svensk blogg, muslimah, muslimblogg, muslimsk svensk blogg, muslimskblogg, muslimtjej, muslimtjejs, muslimtjejsblogg, smiz, smize, smizz, smizzz, svensk, svensk blogg, svensk muslim, sverige muslim, welcome autumn
Visa fler inlägg