one day

Måste skriva av mig känns det som, skrev en gång tidigare fast glömde vad exakt jag skrev då tankarna är för många just nu. Jag har verkligen insett en grej nu, känner mig övertygad om det. Regler finns, men det är inte alltid man följer de. Jag vet att man inte ska ha en så kallad "pojkvän" men vill ni ha ärlighet- kolla på samhället, inte bara över "svenska" samhället, men alla andra, muslimer, tjejer med hijab och killar som ska vara respektabla muslimer, många märker man när de senare gifter sig - hur träffades ni..? Ja och då försöker de komma med någon cover story över verkligheten. 

Sen när man sitter här ensam 19 år och tänker vem ska jag tillbringa resten av mitt liv med? Kommer den personen verkligen känna mig, kommer han verkligen älska mig, om jag inte sätter ut mig själv där kommer jag gå mist om den personen? Kommer han välja en annan för jag vände blicken.. Var det i den blicken jag förlorade min lycka? 

Det är förvirrande och jag vet inte om jag ens gör mig förstod nu eller bara babblar massa. Men det som har gjort mig övertygad att jag behöver ingen "kille", behöver inget förhållande, behöver inget smygande och ljugande. Jag vill någon gång träffa den person som kommer göra mig lycklig, som kommer få mig att känna mig speciell och vacker, som kommer att förstå den riktiga anledningen bakom mitt leende och mina tårar. Jag vill ha den man som kommer via dörren och inte fönstret - för det är jag värd. Jag vill ha den man som driver mig till att utvecklas inom min tro och som vill även spendera efterlivet med mig i paradiset. 

I 19 år har jag inte gjort något annat än gjort mig värd detta. Så varför nu? Varför ska jag komma förstöra det bara för alla andra gör så. Nej Gud ger de trogna en trogen. Det du är, gör och beter dig som kommer du få. 

Tolka inte mitt inlägg till att jag vill gifta mig - hahah nej nej min fokus ligger på min utbildning nu. Men inlägget är för mig själv att uppmuntra mig att fortsätta på den rätta väg för min egen skull och mitt egna värde. Strunta i vad alla andra gör och tycker. Det är svårt att förklara detta till vem som helst men tankarna går runt hela tiden. 

 

Shia i Irak

Efter att ISIS tömde Mosel på kristna försöker de även "rensa" bort shia genom samma metod och hot. 
 
 
Igår när det var Eid så gav dessa ISIS en Eid present till oss shia.. De dödade tusentals shia i Mosul. Jag skriver detta med brinnande hjärta, vart ska man börja? Ingen bryr sig, ingen uppmärksammar det och ingen gör något!! Asso sitter de bara i regeringen för att fetta sig som svin och skita i befolkningen! Må ni alla som sitter och bara ser på brinna i helvete tillsammans med ISIS. 
En kommentar
publicerat i Allmänt, Religion, Samhället;
Taggar: Muslim blogg, Muslim tjej, blogg Muslim, irak, iraq, iraq news, muslim svensk blogg, muslimsk blogg, muslimsk svensk blogg, muslimtjej, muslimtjejs, muslimtjejs blogg, muslimtjejsblogg

Profeten (saw)

Abu Hurayrah quoted the Messenger of Allah, upon whom be peace, as saying:

"When a man dies, his acts come to an end, except in three cases: an ongoing charity, knowledge from which people continue to benefit, and a righteous child who prays for him." 

"När en man dör, har hans handlingar kommit till ett slut, utom i tre fall: en pågående välgörenhet, kunskap som människor fortsätter att gynnas ifrån, och ett rättfärdigt barn som ber för honom."

[Sahih Muslim, vol. 3, p. 867, no. 4005, and Sunan Abu Dawud, vol. 2, p. 812, no. 2874]

0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Quotes ♥;
Taggar: Biography of Prophet, an ongoing charity, except in three cases, knowledge, profeten, profeten mohammed, prophet muhammed, righteous child
Visa fler inlägg