Reyhaneh Jabbari

I see the devil in your eyes..

Håll koll för snart kommer mer information om denna mördare och lögnare som fick vad hon förtjänade. Synd att väst lyckats vrida på hela som vanligt och hashtag rip för henne sprids Lol. 




#1 - - Lifejj - tre månader i Algeriet:

Förlåt, men det är hemskt att skriva (oavsett om hon var skyldig eller inte eftersom man inte riktigt kan veta det) att hon fick vad hon förtjänade. Det finns alltid två sidor av saken och man ska ALDRIG vara partisk. Only God can judge her.

Svar: Det är orättvist... hon dödade en annan person, hans familj får lida och sörja under hela deras liv, på grund av henne. Medan hon fick döden som straff och inte får leva med ånger eller sorg i denna värld.

Hon dödade en människa, att avsluta med den kända internet frasen "only God can judge her" är det mest löjliga jag läst. Vad tycker du om en mördar dina föräldrar? Personen kan påstå massa påhitt, ingen vet sanningen, men personen dödade dina föräldrar. Vad skulle du då säga.
UnKnown

#2 - - Maya:

Så länge du inte var där och såg allt med dina egna ögon och hörde allt med dina öron står du inte i position att döma.

Svar: Jag vet vem som styr Iran och hur lagarna fungerar. Jag har läst tillräckligt för att ha fått en klar bild av hur domen gick till och vad bevisen var.
UnKnown