Kristna i Irak

Denna bokstav motsvarar bokstaven "N" på arabiska, och är första bokstaven i ordet Nazeren som ska innebära "kristna". Den målas över kristnas hem så att ISIS ska känna igen vilka hus de ska terrorisera. Detta skedde i stade Mosel, och de kristna fick alternativet att antigen lämna sina hem, betala en väldigt stor summa pengar, konventera eller dö vid svärd... De fick en dag på sig! 
 
Detta är inte islam, detta är inte mänskligt. 
 
Mosel är nu uttömd från kristna, första gången i historian sen profetens tid!! I dags läge erbjuds de tak över huvudet från de muslimer som har plats hos sig eller även i mosker. ISIS är inte islam, detta är inte Islam. Jag hoppas att ni alla förstår att detta är bara människan - något jag är men som jag inte kan förstå mig på. Hur kan man göra så? Vad är meningen med att bränna kyrkor? Vad är meningen med att förstöra andras hem och förstöra barnens framtid?!
 
Denna bild sprids på nätet för att visa att det som sker och har skett inte ska tystnads över. Kristna är våra bröder och systrar. Detta är inte mänskligt. 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Religion, Samhället;
Taggar: Islam, Muslim blogg, Muslim tjej, irak, iraq, iraq news, isis, kristendom, kristna, mosel, muslim svensk blogg, muslimsk blogg, muslimsk svensk blogg, muslimsk tjej, muslimskblogg, muslimtjej, news