The answer is in the journey

I livet kommer vi i olika stadier där vi tror oss ha funnit svaret. Att vi funnit vad vi vill med livet och förstått verkligen vad det går ut på. Genom åren börjar man inse att inget är säkert, inget är stabilt, du kan jobba hela ditt liv för att nå en stabil vardag men sen på några dagar kan detta förstöras fastän det tagit dig flera år av hårt arbete. 
 
Du kan ha funnit den bästa partner att dela ditt liv med, som du funnit stark kärlek och respekt till, ni står ut med varandras upp och nedgångar men så kommer det en dag där din partner inte blev mer än 33 år gammal. Livet är ingen garanti. Din stabilitet du fann i din partner är bortblåst. Allt du visste om livet är inte längre i din famn. 
 
Inget är permanent i livet, varken det materiella eller människorna i din omgivining, jobba därför med dig själv, måla inte din vardag runt en person eller runt pengar. Ha som mål att alltid sträva efter lycka, vad är lycka i så fall? 
 
Lycka är så olika från person till person men det grundläggande är självkännedom. Detta enligt mig, eftersom när du har självkännedom vet du vad du behöver, du vet att på kvällen är en varm dusch vad som ger dig inre lycka. Du vet att genom att jobba hårt och tjäna in pengar, för det är ingen skam med det, mår bra, du kommer kunna betala för det du strävar efter, du kommer kunna hjälpa dina medmänniskor. 
 
Svaret kommer vi aldrig ha, en siffra om vår ålder säger inte oss svaret, vi upptäcker ständigt nya saker genom livet, att vara öppen till de är det bästa man kan göra.