Look at the good things

Hur mycket av sakerna ser vi utifrån ett fel perspektiv på?
 
Vi ser på alla som gifter sig och känner oss ensamma, vi ser på de som har ett jobb och anser de veta sina ambitioner och vi känner oss ännu mer mållösa. Vi känner att åldern rinner och vi jämför oss ännu hårdare till andra. 
 
Du har ETT liv. DITT liv. Lev det livet. Fyll det med det du vill. Planera dina mål, planera dina ambitioner, sätt upp belöningar för det du kämpar och tar dig igenom. 
 
Se inte dina prövningar som något du slösat din tid på utan se det som en tid du samlat på dig yttligare kunskap. Markera ut det du uppnått i ditt liv, har du gjort en resa? Spara bilderna och skriv ut de, ha de i ett fotoalbum eller samla de i en större ram som ett fint och gott minne framför dig. 
 
Livet är inte som sagoberättelserna och livet är defnitivt inte som vi föreställt oss från när vi var små men gör vad du kan utifrån det du har och sluta trycka ner dig själv genom att jämföra dig med andra. ALLA har sina kamper och osäkerheter. Fokusera på det goda du har, var tacksam och sträva efter att förbättra dig. 
 
 
Visa fler inlägg