Nytt år - nytt kapitel

Sista dagen på 2013 och imorgon inviger vi en ny sida i ett nytt kapitel.. personligen tycker jag all hysteri om "new year, new me" snacket som folk älskar att slänga ur sig på internet är ju bara löjligt. Man är den man är, man kommer inte förändras över en natt eller bara för att ett datum ändrade en siffra, men det är ändå roligt att blicka tillbaka på året som gått, på all tid och se hur man har förändrats. Vill man göra löften mot sig själv där man önskar en förändring så visst varför inte. 
 

Att däremot gå i internet och säga till alla ”i år ska jag förändras, jag har lärt mig blabla” det är samma snack på repeat varje år. Det är bra att säga sina löften till någon då blir man påmind om de, man kanske väljer att skriva ner det på ett papper för att minnas, men facebook, instagram, twitter och tumlr är inte ens personliga dagbok!

En kommentar
publicerat i Tankar & Åsikter
Taggar: 2013, 2014, Muslim, Muslim blogg, Muslim tjej, Sverige muslimer, become a better muslim, blogg Muslim, muslim blog, muslim blogg, muslim bloggare, new year, new year new me, new year new me bullshit, student 2014
Visa fler inlägg