Regeringen i Sverige

Jag fattar att vissa tar det tungt att 13% av alla som röstade, röstade på SD. Men är ni verkligen förvånade? Följde ni inte undersökningarna? Vad som händer och vad som skrivit för skit om muslimer i tidningar? Såklart folket kommer rösta på SD då de bedriver en väldigt enkel ytlig politik - allt är invandrarnas fel. Och visst, vissa invandrare som kommer nu gör inte mycket, sitter på bidrag eller jobbar svart o skiter i att integrera sig i samhället. Men det gäller inte alla invandrare såsom det gäller inte att alla "svenskar" är något bättre för samhället. 

Det finns skit på båda sidorna, och invandrare kommer in till Sverige utan att regeringen har någon plan till vart de ska bo, hur de ska försörja sig själva eller integrera sig i samhället. Ska vi komma till sanningen har vi alla en liten SD röst inom oss, det är mycket med invandringen. 

Men hur är det deras fel att barn är föräldrar- och hemlösa? Hur är det människans fel, din medmänniska, att hens land ligger i plan med marken efter all krig? Hur är det de civilas fel att regeringar inte kan lägga upp någon vettig plan till att bygga upp sitt land? 

Det gäller att ta upp dessa frågor och behandla de, vad vill Du egentligen och hur menar Du att frågorna ska behandlas till skillnad för hur SD behandlar de. Det är så du ska bemöta de, liksom alla fattar SD rasist hit och dit. Men vart är din insats för anti-rasism? 



#1 - - Hijabnavy :

man blir ju endå chockad över faktumet att efter ALLT skandal SD har samlat på sig endå är det 13% röstar endå på dom. Sjukt! =(

Svar: Det är precis den här skandalen som har dragit till sig flera röster, det är SDs gratis propaganda som vi gett de som bidragit till mer uppmärksamhet.
UnKnown