.........

Ord räcker nog inte ens till. Det är bara en sån dag där jag inte vill le, inte vill gå upp från sängen och inte prata med någon eller göra något.

Men måste ta upp ett par punkter för att inte explodera inom mig. 

1. 1 okt invandrar strejk, två tjejer skapade ett event där de sa att alla invandrare och alla som inte stödjer SD ska stanna hemma för att visa att invandrare inte är en börda för Sverige utan har betydelse. Okej för det första, ni sjönk precis lika lågt till SDs nivå, ni stämplade er själva just till invandrare istället för svenskar med etnisk bakgrunden eller svensk medborgare. Om du vet ditt värde, varför ska du sitta hemma för att visa ditt värde för någon annan. Grattis till er, för ni ger gratis publicitet till SD. Ni vet väl att invandrare själva röstar på SD, vill ni motverka SD, gör något vettigt, sprid kunskap, det är 13% som röstade på de och de har rätt att rösta på de och SD har rätt nu att ha deras mandat platser för ja detta är demokrati och demokrati är även att politiskt motbevisa de. Att på ett politiskt sätt visa att de inte ska sitta i riksdagen för vad de egentligen står för. Att på ett korrekt sätt visa de 13% som röstade på SD att det inte gör det bättre att rösta på SD. 

2. Hur kan människor vara så äckliga? Hur kan en människa döda en annan?? Seriöst hur mycket mer ska man orka med. Såklart vad blir dessa mördade personer - de blir bara en siffra i statistiken. SD klagar gärna på kriminaliteten, de klagar på invandrare, ser de inte vem som skadas? Ser de inte vem som blöder. 

3. Metro har en väldigt fin sida som verkar vara reserverad åt att skriva om "islamiska staten" - äckel. Seriöst äckel. Jag får sån ilska när jag sitter och läser tidningen varje dag där de målar upp lögner och skit. USA skapade IS som de skapade Talibaner och satt de i Afgahanistan som de än idag efter 13 år invaderar, styr och förstör. Det är detsamma med IS, de tog ett par hjärndöda personer gav de leksaker och ett namn, och nu ska 40 (!!) länder in till Irak för att vad? För att förgöra några tusentals parasiter. Vart var de när alla civila invånare mördades, slaktades och terroriserades? Allt detta för eran fejka journalist.