Media och dess vinklande

Hela denna händelse är så äcklig men ännu äckligare hur media vill förvrida det och slänga det på insvandrare och mest islam hat genom att ändra namnet till Muhammed. 
 
4
 
Här tar de upp hur all vinklades av Fria Tider. 
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt, Samhället;
Taggar: Fria Tider, Muslim tjej, Sveriges nyheter, media, medias vinklande, muslim bloggare, muslim tjej blogg, muslim tjejs blogg, muslimsk blogg, muslimtjej, muslimtjejs, rasism, sanningen, truth of the media
#1 - - Anonym:

Fast de var ju alla invandrare från Afghanistan. Så media vinklar det väl inte alls. Den frikände hette inte Mohammed men om du kollar rättegångsprotokoll så hette två av de andra det. De övriga 5 har också afghanska namn. Man kan absolut klaga på media. Men inte här.

Svar: Jo man kan visst klaga på media som tar det bitar som behagar de och publicerar det. Som jag sa händelsen är hemskt, men det gör den inte mer eller mindre hemskt på grund av killarnas etnicitet eller namn. Sedan är Mohammed ett tydligt namn son associeras med islam. Och den här är bara en liten artikel av alla artiklar media publicerar med islamisk hat och vinklande.
UnKnown