James Foley may you rest in peace

En annorlunda morgon med tråkiga nyheter...
 
Läst om dett igår och detta är inte fejk, detta stämmer 100% men denna video visar inte dådet då det är för starkt och inte vem som helst klarar av att se när odjur hugger av en människans huvud! Men läs vidare för att förstå händelsen.
 
 
James Foley är en krigs journalist och blev för någon dag sedan fångentagen av odjuren Dashe gruppen (även så kallade IS eller även ISIS kommer skriva mer om varför jag inte erkänner deras namn). Eftersom Obama hade uttalat om att gå emot Dashe gruppen och hjälpa de civila blev detta deras svar. 
 
Det hela är komiskt tänkte jag först, Dashe gruppen som skapades av USA bekämpas nu av USA. Men sedan satte jag mig och försökte tänka mellan raderna, vad är det jag missar?
 
Låt oss nu kolla på deras titel, ISIS - Islamiska staten i shame (syrien), ISIL - islamisk staten i Irak och Levant. Deras förnyade senaste namn - IS - Islamiska staten. 
 
USA är verkligen smarta det måste man ge de cred om man tänker efter. De skapar och utrustar denna grupp som är hjärntvättade omänskliga odjur. Med deras namn och all den media uppmärksamhet de fick har många skaffat sig en "fantastisk" bild av islam och muslimer. Nu när även USA försöker slå tillbaka och återfå makten får IS ännu mer media uppmärksamhet vilket ökar den "fantastiska" bilden av islam. Så USA + IS + Media = USA vinner. 
 
För de är ett fåtal offer i all denna spel betydelselös, de gjorde exakt samma sak i 9/11, Osama bin ladin och Talibanerna. Islams bild fortsätter att blöda. 
 
Därför vägrar jag kalla de för ISIS, ISIL eller IS - deras namn är deras handlingar och tyvärr existerar inget ord som är tillräckligt än att de är äckliga Dashe följare och de har ingenting med Islam att göra.
 
Tillbaka till Videon, Dashe medlemmen som avrättar James Foley visade sig vara en brittisk medborgare. Applåder till USA man måste bara älska deras påhittighet och tänkande.
0 kommentarer publicerat i Religion, Samhället, Video ♥;
Taggar: Daeshe, ISIS isn't islam, Islam, James foley, Muslim blogg, NO2ISIS, RIP james foley, Sveriges nyheter, USA, dashe, muslim not terorist, muslim svensk blogg, muslim tjejs blogg, muslimblogg, muslimsk blogg, muslimsk svensk blogg, muslimtjej, no to USA, no to terrorism, this is not islam