De Väntades Vänner ♥

Tänkte tipsa lite om en väldigt bra hemsida DVVshop som har väldigt många islamiska böcker som är skriva eller översattna till svenska. Många handlar därifrån och det fungerar väldigt bra, När man valt en bok så väljer man från vilken butik man vill köpa den ifrån då dessa böcker finns i vanliga bokhandel men som jag tycker är svårt att hitta i själva affären. 
 
Böckerna går även att läsa online, och det hittar ni i den HÄR länken :) Detta är till alla som vill utveckla sina kunskaper eller lära sig något nytt. Till den som är nyfiken över Islam och vill finna rätt kunskap är det här man ska söka sig till.
 
DVV står för De Väntades Vänner och det är även de som stor bakom den oslagbara videon om Imam Ali (AS) och de gör ett väldigt bra jobb tycker jag. 
 
En kommentar publicerat i Tips hörnan
Taggar: DVV, Imam ali, Islam, Sverige, blogg, bloggar, de väntades vänner, imam, muslim, muslim, muslim blogg, muslim svensk blogg, muslimah, muslimblogg, muslimsk svensk blogg, muslimskblogg, muslimtjej, muslimtjejs, muslimtjejsblogg, svensk, svensk blogg, tips
#1 - - Anonym:

Verkligen! Tycker om sådana organisationer som strävar mot bra mål. DVV och Al-Hadi ungdomsförening är bra exempel på sådana föreningar. De gör oss svenska muslimer stolta tycker jag!